2014. október 1., szerda

Ajakfestés egy kicsit másképp


Nálunk a lányok nagyon szeretik rúzsozni magukat, amit én már kevésbé szeretek, mert nem biztos, hogy a legegészségesebb összetevőket tartalmazza egy-egy rúzs.
Ezért inkább csináltam nekik csokis ajakbalzsamot (recepttel majd később jövök), amit nem baj, ha megesznek is, és akkor rúzsozzák magukat, amikor akarják. :)
Most viszont az ajakfestésnek egy kicsit más módját választottuk. Tudom, hogy az arcfestékek sem  biztos, hogy ehető alapanyagokból készülnek...
A napokban bukkantam rá egy honlapon, a képeket korábban már megosztottam a facebook oldalamon. (https://www.facebook.com/pages/Napi-Kreat%C3%ADv/372683026220722)
Ezután a képek láttán a lányok nem hagytak nyugodni és mindenképpen szerettek volna valamit a szájukra. Először egy békára szavaztak, de mivel az arcfestő készletben zöld nem volt, mást kellett kitalálni. Erős befolyásolás hatására a pandára esett a választásuk. Nagy örömömre, mert ezt a többihez képest könnyű volt megfesteni. Főleg úgy, hogy az arcfestékkel is csak most ismerkedem.
Az eredmény a képeken látható.
Azt még el kell mondjam, hogy mindannyian nagyon jól szórakoztunk.
A lányok türelmesen kivárták a festést, nagyon tetszett, hogy "ki van festve" a szájuk. ezután következett a fotózás, ami igazán jó móka volt.
Sok kép készült: volt dühös panda, mogorva panda, grimaszoló panda, kung-fu panda :)  ásító panda és a végére két álmos panda.







Jó alkotást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése